Wat doen we

Wat doen we?

 

Wij verzorgen totaalinrichtingen voor hoofdzakelijk particuliere woningen. Dit gaat van decoratie (wandbekleding, raamdecoraties, schilder-  en  behangwerken …) tot een complete interieurinrichting (parket, meubilair, verlichting, renovaties van keuken, badkamer, …).

Als interieurarchitect begeleid ik u hierin van begin tot einde. Kwaliteit en oog voor detail beschouwen wij als vanzelfsprekend. Wij bieden u een ruim assortiment internationale topmerken en werken met een team van eigen mensen, elk specialist in hun vak!

 

Na een eerste contact in onze showroom, waar we naar uw wensen luisteren en samen het programma doorlopen, wordt er een afspraak gemaakt bij u thuis of op de werf. Hier wordt het project concreet bekeken: wat is esthetisch en technisch haalbaar en wat is dat niet. Afmetingen worden genomen en de eerste indrukken en mogelijkheden vastgelegd. Deze worden verder uitgewerkt tot een aantal mogelijke voorstellen a.d.h.v een kleuren- en materiaalstudie. In voortdurend onderling overleg werken we zo naar het eindresultaat toe. Een prijsofferte kan worden gemaakt en het budget bekeken. De uitvoering van de werken wordt zorgvuldig gepland en opgevolgd, zodat u terecht fier mag zijn op het resultaat!

Stationsstraat 119, 9100 Sint-Niklaas, 03 776 42 53